Πως πρέπει να προετοιμαστώ για τον Υπέρηχο;

Πως πρέπει να προετοιμαστώ για τον Υπέρηχο;

Καλώς ήρθατε στο χώρο του ιστοτόπου μας όπου φιλοξενείται το έμπειρο σύστημα που σας ενημερώνει σχετικά με την προετοιμασία που πρέπει να κάνετε, ανάλογα με το υπέρηχο ή τους υπέρηχους που σας έχει υποβάλλει ο Ιατρός σας. Με την προϋπόθεση πως έχετε ήδη κατεβάσει την εφαρμογή CLIPS που σας έχουμε συστήσει, σας παραθέτουμε παρακάτω όλες τις απαραίτητες οδηγίες για να θέσετε τον Ψηφιακό μας Σύμβουλο σε λειτουργία.

Βήμα 1ο

Κάνετε download το αρχείο που πρέπει να φορτώσετε στην εφαρμογή CLIPS, το οποίο σας το παρέχουμε στο κουμπί που ακολουθεί και φέρει το κείμενο “Κατεβάστε το αρχείο”. Ξεκινάτε, λοιπόν, κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί:

{module[136]}

Βήμα 2ο

Από τη στιγμή που θα το κάνετε αυτό, θα έχει αποθηκευτεί στην τοποθεσία που καταλήγουν τα ληφθέντα αρχεία σας, ένα νέο αρχείο με το όνομα us.clp — Για να εκτελέσετε αυτό το αρχείο πρέπει πρώτα από όλα να ανοίξετε την εφαρμογή του CLIPS. Εφόσον την εφαρμογή την έχετε ήδη εγκαταστήσει, μπορείτε απλά να κάνετε χρήση του εικονιδίου του CLIPS που έχει εμφανιστεί στην επιφάνεια εργασίας σας. Το περιβάλλον που πρέπει να εμφανιστεί στην οθόνη σας φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

Βήμα 3ο

Βρισκόμενοι στο περιβάλλον του CLIPS, ανατρέχετε στο menu της εφαρμογής και επιλέγετε File και μετά Load:

Σας εμφανίζεται τώρα ένα παράθυρο μέσα από το οποίο κάνετε browse (αναζήτηση) το αρχείο US.clp που κατεβάσατε πριν λίγο.

Βήμα 4ο (Τελικό)

Ανατρέχετε εκ νέου στο menu του CLIPS και επιλέγετε Execution και μετά Run:

Αν έχετε ακολουθήσει όλα τα βήματα σωστά, η πρώτη ερώτηση του Ψηφιακού μας Συμβούλου προς εσάς θα πρέπει να έχει εμφανιστεί. Σας επισημαίνουμε πως για κάθε ερώτηση απαντάτε με “yes” ή “no”. Οποιαδήποτε άλλη απάντηση δεν γίνεται κατανοητή από το σύστημα και επηρεάζει αρνητικά την εγκυρότητα του αποτελέσματος. Επίσης, για κάθε απάντηση που δίνετε, ακολούθως θα πρέπει να πατάτε το πλήκτρο ENTER για να καταχωρήσει την απάντησή σας το πρόγραμμα και να σας εμφανίσει την επόμενη ερώτηση. Με το πέρας όλων των ερωτήσεων θα σας εμφανιζστεί ένα έγκυρο συμπέρασμα σχετικά με την προετοιμασία που πρέπει να κάνετε ανάλογως τον υπέρηχο ή τους υπέρηχους.

Σημείωση: Με δεδομένη την ισχυρή μας πρόθεση και προσπάθεια να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, αν συναντήσατε το οποιοδήποτε πρόβλημα στην γενικότερη χρήση του Ψηφιακού μας Συμβούλου, παρακαλώ όπως αποστείλετε τις παρατηρήσεις σας στη διεύθυνση kitrou_k@hotmail.com

Μετάβαση στο περιεχόμενο